Política de Privacitat (RGPD)

Política de Privacitat (RGPD)

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

COMCAL NATURAL, S. L. B65794968, amb domicili en Av. Can Bordoll 55, nau 2 (Pol. Ind. Can Roqueta), 08202, Sabadell Telèfon 937294254 i mail edgar@com-cal.com

FINALITAT

La finalitat de la creació, existència i manteniment és el tractament de les dades amb les exclusives finalitats de complir amb la nostra relació comercial, i realitzar la facturació de la mateixa així com informar de l’inici dels cursos relacionats.

LEGITIMACIÓ

La base legal per al tractament de les seves dades és l’execució de la relació comercial entre el titular de la dada i el responsable del tractament i aquesta informació personal es conservarà mentre es mantingui la relació comercial/contractual o durant el temps estrictament necessari per a complir amb les obligacions legals.

PERÍODE DE CONSERVACIÓ

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals

DESTINATARIS

Mentre duri el tractament de les dades de l’interessat, COMCAL NATURAL, S. L. no cedirà les dades a tercers, tret que mediï obligació legal.

En els supòsits que, per a la realització de tractaments de tipus administratiu, fiscal, comptable i/o comercial, es compti amb els serveis de tercers, es formalitzarà degudament el preceptiu contracte d’encarregat de tractament, amb la finalitat de garantir la seguretat i confidencialitat de les dades de l’interessat enfront de tercers.

DRETS

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a la finalitat que van ser lliurats així com retirar el consentiment atorgat. També pot exercir el seu dret a la limitació del tractament, de manera que les seves dades no seran suprimits però el tractament dels mateixos estarà subjecte a limitacions.

Els exercicis de portabilitat i automatització de decisions no apliquen en aquest cas per la tipologia de dades i tractament d’aquests.

¿Necesitas ayuda?