Empresa

L'herència
històrica familiar

L’herència històrica familiar de l’explotació de les pedreres de calç juntament amb els coneixements de restauració va consolidar el 2012 COM-CAL, una empresa que en els seus inicis elaborava morters tradicionals de restauració de façanes de patrimoni històric de Barcelona. Oferint un servei a mida de pigmentació de calç aèria que fins llavors cap empresa oferia.

Amb el pas del temps, COM-CAL ha desenvolupat nombrosos materials de bioconstrucció i restauració basats en calç i aportant solucions constructives, tant per a obres de patrimoni històric de Barcelona com per a obres actuals de nova construcció.

Actualment, COM-CAL continua creixent tant en el desenvolupament de nous productes com en la distribució de biomaterials fruit dels seus convenis amb altres empreses del sector. A més, col·labora amb nombroses recerques en la Universitat Politècnica de Barcelona, amb l’objectiu d’aprofundir i ampliar els coneixements sobre la principal matèria primera d’aquesta empresa: la calç.

L’èxit de l’empresa es basa en la qualitat dels seus productes i en el respecte de l’origen natural de totes les matèries primeres de fabricació, buscant la sostenibilitat dels seus materials i traslladant-los al sector de la construcció.

Fabriquem, assessorem
i distribuïm

Materials per a la restauració i la bioconstrucció. Des del nostre inici el 2012 els pilars corporatius giren entorn del nostre compromís social i mediambiental. Treballem basant-nos en una filosofia en la qual es prioritza el respecte cap a l’entorn i amb la responsabilitat d’oferir productes innocus per a la salut.

Els nostres materials estan elaborats utilitzant la calç com a component principal i minimitzant la presència d’additius químics, la qual cosa ens permet minimitzar les emissions de compostos orgànics volàtils (COV) i els efectes adversos sobre la salut que aquests causen. Seguim processos de producció eficients i cuidem la procedència de les matèries primeres, delimitant al mínim el cercle de contaminació del producte. Tot això ens permet consolidar els nostres compromisos corporatius.

Ens inspirem en les construccions dels nostres avantpassats en el centre històric de Barcelona emprant materials a base de calç. En COM-CAL hem volgut aprofitar l’herència cultural d’edificacions tradicionals i les excel·lents propietats del material, millorades i adaptades a les necessitats actuals.

La unió d’aquests factors ens ha convertit en especialistes de materials per a la bioconstrucció aprofitant tots els seus beneficis tant per a aplicacions particulars com per a restauració de façanes modernistes i edificis de reconeguda importància històrica pertanyents al patrimoni de Barcelona.

DISTRIBUCIÓ

En COM-CAL també distribuïm materials de restauració i bioconstrucció fruit de la nostra col·laboració amb empreses que comparteixen la nostra filosofia. D’aquesta manera, oferim un sistema complet per a solucions constructives sostenibles.

ASSESSORAMENT I FORMACIÓ

El nostre treball no acaba en la producció i distribució dels nostres productes, COM-CAL acompanya als nostres clients al llarg de l’aplicació del material, amb assessorament en obra i amb cursos específics per a cada tècnica d’aplicació.

¿Necesitas ayuda?