Svalos 222 – Diluent

Basat en derivats isoalfàtics i oli de cítrics. Líquid incolor amb olor suau. Baixa tensió superficial que afavoreix la penetració en sistemes microcapil·lats com la fusta. La retenció diluent en pel·lícules de pintura seca és pràcticament nul·la. Diluir olis LIVOS, tendresa, vernissos i esmalts. Per a la pre-neteja de fustes resinoses abans de la imprimació.

Fitxa tècnica

18,24 69,85  IVA inclòs

Oferta!

Descripció

Diluent a base de derivats isoalfàtics i oli de cítrics. Líquid incolor amb olor suau. Baixa tensió superficial que afavoreix la penetració en sistemes microcapil·lats com la fusta.

Àrees d’aplicació

Diluir les estructures de fusta, vernissos, olis, imprimacions i esmalts de LIVOS. Per a la neteja de fustes resinoses abans de la imprimació. Per a estris de treball de neteja.

Característiques

Líquid clar incolor amb aroma suau. Baixa tensió superficial que afavoreix la penetració en sistemes microcapil·lats commadera, suro, etc. i millora la capacitat d’impregnació de pigments i substàncies actives.

La retenció diluent en pel·lícules de pintura seca és pràcticament nul·la. La lleugera aroma dels olis etèrics pot durar més temps.

Declaració completa

Isoalfàtic, oli de taronja.

Informació addicional

Pes N/A
Litros

,

¿Necesitas ayuda?