Kaldet 270 – Lasura decorativa

Lasura vegetal per a elements de fusteria de fusta massissa; per exemple, bigues i portes. No apte per a terres o interiors d’armari. Apte per a fusta contraxapada (sense preimpressió). Apte per a joguines segons DIN EN 71, part 3. Millora la vena de la fusta. Repel·lir l’aigua. Porus obert, permeable al vapor d’aigua. Resistent a la suor i la saliva segons DIN 53160. Es manté elàstic. Alt rendiment i bona raspallada. Fàcil d’aplicar i renovar. Aspecte sedós mate.


Reimpressió amb ADAO 259, LINUS 233 o DUBNO 261.

Consume aprox./m2 i mà: 45 ml x 22 m2/lt


Fitxa tècnica

29,13 80,87  IVA inclòs

Oferta!

Descripció

Lasura vegetal per a elements de fusteria de fusta massissa; per exemple, bigues i portes. No apte per a terres o interiors d’armari. Apte per a fusta contraxapada (sense preimpressió). Apte per a joguines segons DIN EN 71, part 3.

Millora la vena de la fusta. Repel·lir l’aigua. Porus obert, permeable al vapor d’aigua. Resistent a la suor i la saliva segons DIN 53160. Es manté elàstic.

Alt rendiment i bona raspallada. Fàcil d’aplicar i renovar. Aspecte sedós mat.

Àrees d’aplicació

Para madera maciza en exteriores, p.ej. vallas, parques infantiles, estructuras de madera, establos, casetas para animales, jardineras y pérgolas.

Característiques

Repel·leix l’aigua després de tres aplicacions, resistent a la intempèrie. Resistent a la suor i la saliva segons DIN 53 160. DONNOS Lasura per tanques Nº 223 va obtenir la qualificació “bona” a la revista “Akotest: Ratgeber Bauen, Wohnen, Renovieren”, edició 4/2002.Lliure de compostos químics orgànics segons DIN EN 71, part 9

Informació addicional

Pes N/A
Litros

,

Color Livos

, , , , , , , , , ,

Utilización

Exterior, Interior, Interior i exterior

¿Necesitas ayuda?