Kaldet 281 – Lasura per a intempèrie

Lasura de fusta exterior. No apte per a terres de balcó o altres plantes. A l’interior només per a finestres. Amb oli de tung. Resistent a la intempèrie. Repel·lir l’aigua. Porus obert, permeable al vapor d’aigua. Es manté elàstic. Millora la vena. Alt rendiment i òptima raspallabilitat. Fàcil d’aplicar i renovar. Aspecte mat-setinat.

Preimpressió amb ADAO 259, LINUS 233 o DUBNO 261.

Rendiment: 23m2/l (per mà)

 

Fitxa tècnica Carta de color

33,39 87,93  IVA inclòs

Oferta!

Descripció

Lasura de fusta exterior. No apte per a terres de balcó o altres plantes. A l’interior només per a finestres. Amb oli de tung. Resistent a la intempèrie. Repel·lir l’aigua. Porus obert, permeable al vapor d’aigua. Es manté elàstic. Millora la vena. Alt rendiment i òptima raspallabilitat. Fàcil d’aplicar i renovar. Aspecte mat-setinat. Preimpressió amb ADAO 259, LINUS 233 o DUBNO 261.

Característiques

Amenitzar la vena natural de la fusta. Després de 3 aplicacions, repel·lent a l’aigua, resistent a la intempèrie i permeable al vapor d’aigua. Resistent a la suor i la saliva segons DIN 53 160. Apte per a joguines segons DIN EN 71, part 3. No conté protector preventiu contra fong blau. Lliure de compostos químics orgànics segons DIN EN 71, part 9

Informació addicional

Pes N/A
Litros

,

Color Livos

, , , , , , , , ,

¿Necesitas ayuda?