COM-CAL PINTURA DE CALÇ - Interior

COM-CAL PINTURA DE CALÇ per a interiors, és especialment indicada per a treballs de decoració generant ambients saludables i de gran confort.

IVA INCLÒS

El rendiment depèn de l’eina d’aplicació i de l’absorció del suport. A raó de 3-4 m²/L a dues capes.

*Els colors poden variar depenent de la qualitat del seu monitor o impressora, per això COM-CAL recomana fer una prova de color abans de qualsevol aplicació.

9,30 82,35  IVA inclòs

Neteja

Descripció

COM-CAL PINTURA DE CALÇ – Interior per interiors és una pintura especialment indicada per a intervencions sostenibles, projectes de restauració, Bio-construcció i tot tipus de treballs de decoració generant ambients saludables i de gran confort. Compatible amb els mètodes d’edificació i materials antics i actuals des dels punts de vista químic, estructural i mecànic, adoptant un comportament harmònic amb la resta de materials.

COM-CAL PINTURA DE CALÇ – Interior, és una pintura 100% mineral, noble, natural i ecològica d’acabat mate, transpirable i respectuosa amb el medi ambient. Desenvolupada en les nostres instal·lacions, prioritzant la fabricació sostenible i la selecció de primeres matèries a proveïdors de proximitat com a filosofia de l’empresa.

Informació addicional

Pes N/A
Litros

1, 5, 15

Color

Blanc, Marfil, Sorra, Crema, Beix, Boira, Ombra suau, Ombra, Salmó, Rosat, Teula, Torrat, Bosc, Llima, Oliva, Canyella, Celeste, Turquesa, Lavanda, Morat

¿Necesitas ayuda?