Pintura de calç / Interior

9,30 82,35  IVA inclòs

COM-CAL PINTURA DE CALÇ per a interiors, és especialment indicada per a treballs de decoració generant ambients saludables i de gran confort.

IVA INCLÒS

El rendiment depèn de l’eina d’aplicació i de l’absorció del suport. A raó de 3-4 m²/L a dues capes.

Neteja

Descripció

COM-CAL PINTURA DE CALÇ per interiors és una pintura especialment indicada per a intervencions sostenibles, projectes de restauració, Bio-construcció i tot tipus de treballs de decoració generant ambients saludables i de gran confort. Compatible amb els mètodes d’edificació i materials antics i actuals des dels punts de vista químic, estructural i mecànic, adoptant un comportament harmònic amb la resta de materials.

COM-CAL PINTURA DE CALÇ per interiors, és una pintura 100% mineral, noble, natural i ecològica d’acabat mate, transpirable i respectuosa amb el medi ambient. Desenvolupada en les nostres instal·lacions, prioritzant la fabricació sostenible i la selecció de primeres matèries a proveïdors de proximitat com a filosofia de l’empresa.

Informació addicional

Pes N/A
Litres

1, 5, 10, 15

Color

Beix, Blanc, Boira, Bosc, Canyella, Celeste, Crema, Lavanda, Llima, Marfil, Morat, Oliva, Ombra, Ombra suau, Rosat, Salmó, Sorra, Teula, Torrat, Turquesa

Abrir chat
¿Necesitas ayuda?