Pintura ecològica RESPIRA / Interior i exterior

COM-CAL RESPIRA és una pintura ecològica d’acabat mate d’alta qualitat

IVA INCLÒS

El rendiment depèn de l’eina d’aplicació i de l’absorció del suport. A raó de 10 a 12 m²/L a una capa a 40 μm.

*Els colors poden variar depenent de la qualitat del seu monitor o impressora, per això COM-CAL recomana fer una prova de color abans de qualsevol aplicació.

9,98 104,89  IVA inclòs

Neteja

Descripció

COM-CAL RESPIRA és una pintura ecològica d’acabat mate d’alta qualitat, de tacte suau sedós i agradable, de baixa olor i sense emissions de substàncies perjudicials tant per a la salut com per al Medi Ambient. Destaca per la seva excel·lent adherència, blancor, opacitat i cobriment. No esquitxa, és transpirable i rentable.

És una pintura especialment indicada per a intervencions sostenibles, projectes de restauració i tot tipus de treballs d’alta decoració. Adequada en exteriors per a paraments sotmesos a grans exigències de resistència atmosfèrica, ideal en interiors on es precis una elevada resistència a la rentada. Millora l’aspecte del suport sobre el qual s’aplica i ofereix una gran protecció, generant ambients saludables i de gran confort.

Pot ser aplicada en parets i sostres, sobre superfícies d’ús habitual: guix, revoco, escaiola, maó, formigó, ciment, fibrociment… O bé suports prèviament pintats, sempre que la pintura original es trobi ben adherida.

És ideal en edificacions públiques o privades on prevalgui la qualitat de l’acabat i sigui una preocupació constant la salut de les persones i el respecte pel Medi Ambient, com ara: habitatges, oficines, hospitals, geriàtrics, asils o residències, museus, guarderies, col·legis, hotels, restaurants, locals comercials oberts al públic, naus industrials… Gràcies a la seva baixa olor, permet ocupar les estances tractades gairebé immediatament.

Informació addicional

Pes N/A
Litres

1, 5, 10, 15

Color

Beix, Blanc, Boira, Bosc, Canyella, Celeste, Crema, Lavanda, Llima, Marfil, Morat, Oliva, Ombra, Ombra suau, Rosat, Salmó, Sorra, Teula, Torrat, Turquesa

Abrir chat
¿Necesitas ayuda?