Sabó de coco

El SABÓ DE COCO COM-CAL està indicada per a hidrofugar i protegir mecànicament les superfícies poroses com els estucs COM-CAL, especialment per a colors clars i blanc, mantenint la transpirabilitat i sense alterar les propietats intrínseques del suport. El sabó de coco és ideal per al procés final de cremat de l’estuc al foc, com històricament s’utilitzava. L’aplicació pot realitzar-se tant en paraments horitzontals o verticals.

Fitxa tècnica

21,94 62,77  IVA inclòs

Descripció

El SABÓ DE COCO COM-CAL està indicat per a hidrofugar i protegir mecànicament les superfícies poroses com els estucs COM-CAL, especialment per a colors clars i blanc, mantenint la transpirabilitat i sense alterar les propietats intrínseques del suport. El sabó de coco és ideal per al procés final de cremat de l’estuc al foc, com històricament s’utilitzava. L’aplicació pot realitzar-se tant en paraments horitzontals o verticals.

DE COCO COM-CAL s’elabora artesanalment en les nostres instal·lacions a base de sabó de coco natural en dissolució aquosa. El compost actiu d’aquest producte s’elabora a partir d’àcids grassos de coco mitjançant saponificació.

Amb el SABÓ DE COCO COM-CAL complim amb la nostra filosofia sostenible, tant en el seu procés de producció com en la seva composició.

Informació addicional

Pes N/A
Litros

,

¿Necesitas ayuda?